+36 30/478-0837 info@blgszennyviz.hu

Cégtörténet

A Társaság gyökerei 1983-ig nyúlnak vissza. A bennünket alkalmazó megyei vállalat, mely elkötelezett volt a környezetvédelemmel kapcsolatban, komoly energiát fordított élővizeink minőségének védelmére. A csatorna hálózattal nem rendelkező területen lévő intézményekben keletkező kommunális szennyvizek hatékony tisztítására, saját fejlesztésként létrehozta BLG fantázia nevű eleveniszapos, biológiai szennyvíztisztító kisberendezés családot, és azt sikerrel telepítette az ország több területén.

Az ARIÉP Kft-t 1999. -ben alapítottuk, elsősorban olyan külső projektek megvalósítására, melyeknél más technológiákkal kapcsolatban is alkalmazni tudtuk a szennyvíztisztítás területén szerzett tapasztalatainkat.

A megszűnő megyei vállalat utódjától 2003. -ban lehetőséget kaptunk arra, hogy kivásároljuk a BLG tip. kisberendezés találmányi jogát, kizárólagos gyártási lehetőségét, és referenciáit.

Tevékenységünket az egész ország területén végezzük, amire a legjobb bizonyíték a sok referencia telep, mely a mi közreműködésünkkel, és a mi technológiánkkal készült.

ISO minőségbiztosítás

Tevékenységeink, gyártásunk és szolgáltatásaink magas színvonala, valamint azok folyamatos fejlesztése érdekében Vállalatunk minőségirányítási rendszert vezetett be és működtet.

Tanúsítványunk érvényessége a QSCert Irányítási Rendszerek Tanúsító Testülete weboldalán megtekinthető az alábbi címen:

QSCert tanúsítványunk

Kapcsolat

Székhely: 7100 Szekszárd, Székely Bertalan  u. 62.

Telefon/fax: +36 74/512-310, +36 74/317-699
Mobil: +36 30/655-69-68

E-mail:

info@blgszennyviz.hu

aratone.judit@blgszennyviz.hu

laszlo.bela@blgszennyviz.hu

 

 

 

 

 

Ariép Kft